Kasten

Hebt u gebrek aan opbergruimte en komt u er niet helemaal uit, doordat standaard fabriekskasten veel ruimte onbenut laten, laat u dan vakkundig, geheel vrijblijvend, adviseren door de Timmergezel.

Of het nu gaat om grote of kleine kasten, voor elke woonwens hebben wij een passende oplossing. Wij creŽren samen met u een zee aan bergruimte, desgewenst van wand tot wand en van vloer tot plafond.
Lees minder...

Interieur

Elke kast begint natuurlijk met de vraag: Wat wilt u erin opbergen? Het antwoord op deze vraag bepaalt de indeling van het interieur van de kast.

Kiest u voor veel legplanken, of bent u meer gecharmeerd van laden voor het opbergen van uw kleding en linnengoed? Of bieden hanggedeelten misschien een uitkomst? Een combinatie hiervan is waarschijnlijk het meest praktisch.

Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden en is in vele kleurcombinaties te realiseren. Ook bieden wij een ruim assortiment aan in accessoires, zoals stropdassenrekjes, lademandjes, riemenmolens en schoenenrekken.

Deuren

Na het samenstellen van het interieur komen we misschien wel bij het belangrijkste gedeelte van de kast. Want zelfs van de mooiste kast ziet u de hele dag niets anders dan de deuren. Deze springen in het oog en geven uw kast en kamer de luxe uitstraling die bij u past.

Daarom kunt u bij onze schuifdeuren kiezen uit verschillende decors, spiegels, fineer, colorglas, combi-deuren en verschillende kleuren greeplijsten. Ook schuine daken zijn daarbij voor ons geen enkele belemmering.

Voor een romantische, warme uitstraling kunnen wij u onze vouwdeuren adviseren. Deze zijn desgewenst in elke RAL-kleur leverbaar, maar natuurlijk ook als spiegeldeur of in louvre-uitvoering.

Inloopkasten

De nieuwste trend in kasten is de zogenaamde inloopkast.

In een ruime slaapkamer zijn wij in staat om een passende inloopkast te creŽren, waarin u een zee van ruimte heeft. Maar hebt u een kamertje over, dan is de inloopkast een financieel zeer aantrekkelijke oplossing, omdat u de kosten voor vouw- of schuifdeuren uitspaart.

Designmeubelen / wandmeubelen

Ook als u geen garderobekast zoekt kunt u bij de Timmergezel terecht.

Hierbij kunt u denken aan woonkamerprogramma's, waarbij TV-meubel, dressoir, boekenkast gecombineerd kunnen worden. Of een complete werkplekinrichting inclusief bureau, laden voor hangmappen, archiefkast en/of boekenkast.

Wij gaan graag de uitdaging aan samen met u een ontwerp te maken en te realiseren.


Beweeg met uw muis over de foto's, en klik voor meer detailfoto's
Kasten